CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

BIJBAANTJE NODIG???

Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017 op 10:20u

Van een onze sponsors komt de vraag of er misschien mensen in onze vereniging een bijbaantje zoekn. Bij van Zelst automaten zoeken ze orderpickers  voor de avonden tussen 17.30- 21.00. Van Zelst is gevestigd dichtbij het sportpark op industrieterrein De Hurk. Leeftijd ca. 16 - 19 jaar.

Voor informatie: Tom Kruizinga 06 - 22 57 34 98