2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Alternatief programma voor JO8 t/m JO11 zaterdag 28 januari

Geplaatst op vrijdag 27 januari 2017 op 15:28u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


De KNVB heeft bekend gemaakt dat er met ingang van het nieuwe seizoen andere wedstrijdvormen worden gehanteerd bij de pupillen (zie voor het hele verhaal dit bericht). Als vereniging zijn we druk bezig om in te spelen op de veranderingen die gaan komen. Daarom heeft het jeugdbestuur in overleg met de commissie Technische Zaken en coördinatoren het volgende besloten:
 
Bij de eerstvolgende afgelasting van categorie B door de KNVB (dus net zoals afgelopen weekend) wordt er door de hele JO8, JO9 en JO11 een alternatief schema afgewerkt. Dit alternatief schema houdt in:
- een onderling toernooi bij Brabantia op de kunstgrasvelden
- samenkomst uiterlijk 09.00 uur in de kantine, registratie van spelers met naam en team, minimale opkomst 48 spelers per categorie
- teams worden op het veld bekend gemaakt (afhankelijk van opkomst), eerste wedstrijden beginnen om 09.30 uur
- er wordt gespeeld in verschillende wedstrijdvormen (2x2, 4x4, 6x6 en voor JO11 ook 8x8)
- verwachte eindtijd is 11.00 uur, er worden diverse korte kleine partijen gespeeld
- van de trainers/leiders wordt verwacht dat zij ook aanwezig zijn om de organisatie te ondersteunen, ouders kunnen hier ook een rol in spelen (spelbegeleider)
Ondanks dat de opkomst vrijwillig is, hopen wij zoveel mogelijk spelers te mogen verwelkomen.
 
Voornaamste doel van het alternatieve schema is het beoordelen van het spelplezier van de spelers in de verschillende wedstrijdvormen; is 6x6 op 1/4 veld echt beter voor de spelers dan 7x7 op 1/2 veld? Na afloop van het toernooi zal er een evaluatie plaatsvinden, de vorm hiervan is nog niet bekend, maar hierin krijgen de trainers/leiders evenals de ouders een rol.
 
Met vriendelijke groet,
 
John van Dorst, wedstrijdsecretaris jeugdbestuur
Mitchel Hovestad, coördinator JO8 t/m JO11
Anjo Coppus, hoofd selectie jeugdopleiding