Algemene informatie voetbalplaatjesactie Brabantia

Geplaatst op dinsdag 22 november 2016 op 09:55u

Beste mensen,

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 23 november ontvangen klanten van Jumbo Boschdijk, Boutenslaan, Geldropseweg, Kastelenplein en Meerwater bij € 15,- (exclusief tabak en emballage) aan boodschappen een setje met RKVV Brabantia-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Alle 603 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor RKVV Brabantia ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt! Deze gratis albums zijn voor het grootste deel op zaterdag 19 uitgedeeld, mocht je het nog niet hebben dan zijn deze albums iedere zaterdag nog op te halen op het secretariaat. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van RKVV Brabantia. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Eindhoven.

Namens het bestuur van RKVV Brabantia en Jumbo Eindhoven, veel spaarplezier toegewenst!