OVERGANG LEVERING BRABANTIA CLUBKLEDING

$titel


Na een samenwerking van meer dan 50 jaar met sportzaak RONO sport komt er een einde aan de leverantie van Brabantia sportkleding via RONO.

De huidige tijd waarin je je als zelfstandige sportzaak steeds meer moet specialiseren en profileren, heeft RONO sport keuzes moeten maken. De voetbalafdeling werd steeds kleiner en na goed overleg is besloten om de voetbalafdeling te gaan opheffen en zo meer specialisme op te bouwen op het gebied van: Darten, Skeelers, Skates, Jeu de Boule en uiteraard alles wat met de schaatssport te maken heeft. RONO sport heet u dan ook van harte welkom als u iets zoekt op deze gebieden.

 

Met 2 sportwinkels in Eindhoven en 1 in Valkenswaard is Intersport sterk vertegenwoordigd in de regio en tevens partner en sponsor van heel veel sportverenigingen. Zo is Intersport ook al jaren businessclub lid van de VV  Brabantia.

18 augustus verhuist onze vestiging in de Vrijstraat naar de Heuvel Galerie en kan daardoor groeien van 1.000 naar 4.000 m2 waardoor er ruimte geeft om een nog breder voetbalcollectie aan te bieden, maar bijv. ook onze klanten gelegenheid te geven om hun voetbalschoenen te testen in een fantastische voetbalsimulator. Daarom is Intersport erg blij dat zij de leverantie van Brabantia clubkleding kunnen gaan verzorgen. Naast de vestiging in het centrum kunt u ook terecht voor de Brabantia clubkleding bij onze vestiging aan de Limburglaan 7 en binnenkort ook in de webshop: www.intersporteindhoven.nl

 

Wij willen RONO sport bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen RONO veel succes in de toekomst.

Daarnaast verwelkomen wij Intersport en hopen ook op een jarenlange prettige samenwerking

 

Bestuur vv Brabantia

 

Algemene informatie voetbalplaatjesactie Brabantia

Geplaatst op dinsdag 22 november 2016 op 09:55u


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Beste mensen,

 

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 23 november ontvangen klanten van Jumbo Boschdijk, Boutenslaan, Geldropseweg, Kastelenplein en Meerwater bij € 15,- (exclusief tabak en emballage) aan boodschappen een setje met RKVV Brabantia-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

 

Alle 603 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor RKVV Brabantia ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt! Deze gratis albums zijn voor het grootste deel op zaterdag 19 uitgedeeld, mocht je het nog niet hebben dan zijn deze albums iedere zaterdag nog op te halen op het secretariaat. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van RKVV Brabantia. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Eindhoven.

 

Namens het bestuur van RKVV Brabantia en Jumbo Eindhoven, veel spaarplezier toegewenst!