10 december bijeenkomst Mini's 1 en 2

Geplaatst op zaterdag 26 november 2016 op 11:50u

Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.

Zaterdag 10 december om 10.30 uur vindt er in de kantine een bijeenkomst plaats voor de ouders van de spelers van de teams Mini's 1 en Mini's 2, die na de winterstop als JO9-9 en JO9-10 gaan deelnemen aan de voorjaarscompetitie.

De ouders zullen worden ingelicht over de wijziging van het spelen bij de mini's naar het voetballen in de JO9, waarbij er doordeweeks getraind gaat worden en de training op de zaterdag plaatsmaakt voor een wedstrijd in competitieverband.

Meer informatie bij Jan en Esther van Berkel