« ga terug


Kerstkienen

19 december 2017


KERSTKIENEN

Dinsdag 19 december 2017

 

Beste Brabantianen,

Vorig jaar was het in onze kantine weer volle bak en gezellig. Een gezellige avond met schitterende prijzen is weer gegarandeerd. Met dank aan de sponsoren waardoor we mooie en lekkere prijzen kunnen aanschaffen. En ja….. ‘t  mooie van deze avond is, dat de gehele opbrengst weer ten goede komt aan de jeugd van Brabantia. Het mes snijdt dus aan alle kanten. Moet voor iedereen een goed kerstgevoel geven.

 

Jullie Activiteiten Commissie van Brabantia is het hele jaar in de weer om geld te genereren, waardoor zij activiteiten voor de jeugd zelf kunnen bekostigen, en daarnaast ook een aantal belangrijke investeringen van materialen voor Brabantia (waar geen geld voor is) kunnen realiseren (Kleding Mini’s, ballen, goaltjes enz.). Onze inkomsten bestaan o.a. uit:
Oud papier ophalen op de vrijdag avonden in 2 wijken, met auto’s van de Cure. Loterijen, kienen, rommelmarkt, merchandising en sponsoring. Bij elkaar een belangrijk bedrag voor Brabantia.

 

Om die reden doen wij een oproep aan onze Brabantianen, of mensen die Brabantia een warm hart toedragen, en die ons initiatief willen ondersteunen. Heeft u iets wat wij op deze avond als prijs kunnen aanbieden? Of als nieuwe sponsor een financiële bijdrage willen doneren? Neem dan contact met ons op. E mail: kooskarin@on.nl of tel.: 06-23591932

 

De belangstelling voor het kerst kienen is groot. Schrijf op tijd in. Vol is vol. De kosten bedragen € 2,50 per plankje voor de hele avond. Opening kantine 18.30 uur. Aanvang kerst kienen 19.30 uur. Kom op tijd!

 

Vul onderstaande strook in en geef deze aan de bar af. Of mail jullie Koos: kooskarin@on.nl Tel. 06-23591932

Belangrijk:  TOEGANG BOVEN 16 JAAR !!!

 

-------------

 

Naam:

Aantal personen:

Eventuele mededelingen: