« ga terug

Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi dag 2

29 december 2017

In de eigen Sporthal Strijp in de kerstvakantie zoals ieder jaar het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi!

Van de aangemelde spelers worden nieuwe groepen gemaakt die bestaan uit spelers van de verschillende teams, bijv. de keeper van JO10-1 met 1 speler van JO11-2, 1 van JO11-3, 1 van JO10-3, 1 van JO10-4, 1 van JO10-5, 1 van JO10-6. Deze nieuwe groepen nemen het onder de naam van een Europese topclub op tegen hun leeftijdsgenoten in het 5x5 zaalvoetbal. Spektakel en plezier gegarandeerd! Vergeet je niet tijdig aan te melden en de 2 euro inschrijfgeld te betalen.

Het Opa Stoker zaalvoetbal Toernooi

Donderdag 28 december voor JO8 t/m JO11 en onze mini’s van 10.00  -  20.00 uur
JO8/9 + mini’s: ochtend + begin middag, JO10/11 later in de middag tot 20.00 uur. Exacte tijden worden later doorgegeven op onze site.

Vrijdag 29 december voor JO12 t/m JO19 van 10.00 – 20.00 uur.
JO12+JO13: ochtend + begin middag, JO14 t/m JO19 later in de middag tot 20.00 uur. Exacte tijden worden later doorgegeven op onze site.

Beste Jeugdspelers en ouders,

Wat was het vorig jaar weer gezellig. Kerstmis achter de rug, en het nieuwe jaar komt er aan. Ook nu rekenen we op een grote opkomst. Niet alleen van spelers, maar ook van toeschouwers. Gezellig bijbuurten, en onze kanjers aanmoedigen.

Leiders en vrijwilligers: schroom niet om samen met ons de handen uit de mouwen te steken. Jullie hulp is van harte welkom. Schrijf jullie teams op tijd in. Naast leiders/trainers en overige vrijwilligers, zijn ook moeders zijn meer dan welkom om een team te leiden.

Bepalend voor het goed slagen van een toernooi zijn de scheidsrechters.

Graag aanmelden bij Koos. Tel. 06-23591932

Om alles in goede banen te leiden, een aantal belangrijke zaken:

- Er worden door ons geen speciale vrienden teams samengesteld. Het wordt een absolute mix van spelers die door mister X worden samengesteld.

- Op voorhand worden de teams op naam ingedeeld, en wedstrijdindelingen gemaakt.

- Spelers die niet ingeschreven zijn en toch komen, kunnen niet meespelen.

- Kom je alsnog niet, meld dit op tijd af. Tel: 06-23591932 of kooskarin@on.nl

- Kom vooral op tijd. 8.30 uur aanmelden voor de ochtend, 13.00 uur voor de middag

- Houdt de dag in de gaten wanneer je gaat voetballen. Hij wordt wel eens in de vakantie vergeten door sommige spelers. Als je te laat komt is dat zeer vervelend voor de organisatie, en kan tot gevolg hebben, dat je niet mee kunt spelen.

- Zeer belangrijk! Schoenen met licht gekleurde zolen meenemen. We gaan geen zwarte strepen op de mooie nieuwe sporthalvloer maken.

- Schrijf op tijd in bij jouw teamleider! €2.00 p.p. (iedereen krijgt 1 consumptie). Er  moeten namelijk indelingen gemaakt worden, wedstrijdmatrixen enz.

Inschrijven kan op de zaterdagen, uiterlijk t/m zaterdag 16 december

Wij vragen begrip voor deze regels. Als er oorzaken zijn (spelers die niets van zich laten horen en niet - of niet op tijd komen) die op het bovenstaande betrekking hebben, gaat dit ten koste van de spelers die wel alles hebben gedaan om het een en ander te doen slagen. Dan moet vaak vóór zo’n groot toernooi begint, al het voorbereide werk omgegooid worden. Dat gaan we niet laten gebeuren.

Het unieke en leuke van het Opa Stoker Toernooi is: dat in een klap bij de Brabantia jeugd alles omgegooid wordt. De nieuwe teams stropen de mouwen op, en gaan aan de slag.

Jullie activiteitencommissie