CONTRIBUTIE NIET VERGETEN!!

Nu de eerste trainingen weer van start gaan en we naar de eerste wedstrijden toe gaan werken is het goed om te herinneren aan het betalen van de contributie.

Mocht er iets mis gegaan zijn met de incasso moet je het bedrag zelf overmaken. Er komt geen 2e incasso!

Voor de volledigheid nog een link naar het contributiereglement waarin een en ander staat uitgelegd.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Colombon - Bekkers van de ledenadministratie via:ledenadmi@vvbrabantia.nl

« ga terug

1e training mini's seizoen 2017/2018

2 september 2017

Om 09.00 uur start de 1e training van de mini's van het nieuwe seizoen 2017/2018. Spelers die nog geen lid zijn moeten zich van te voren melden via jeugd@vvbrabantia.nl - geef ook aan of de ouders een rol kunnen spelen in de begeleiding van het teampje van zoon of dochter, zij krijgen voorrang bij plaatsing bij de mini's!