2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Zaal Heren en Dames

Senioren heren zaal

 

Voor de zaalvoetbalteams van Brabantia is er geen mogelijkheid om te trainen, ieder team neemt deel aan door de KNVB georganiseerde competitie- en bekerwedstrijden die op doordeweekse avonden (vooral maandag en vrijdag) gespeeld worden. De wedstrijden worden gespeeld in sporthallen in de ruime omgeving van Eindhoven en de Kempen. Alleen de eerste zaalvoetbalteam speelt op bovenregionaal niveau (Topklasse) en zal dus regelmatig verre reizen moeten maken. De meeste zaalvoetbalteams zijn recreatief van aard, alleen het eerste en tweede elftal werken prestatiegericht.
Lid worden van de zaalafdeling (heren) gebeurt via een van de contactpersonen van het zaalbestuur. Wie hierin zitten is te lezen in het onderdeel "Organisatie".

 

Senioren dames zaal

 

Voor de zaalvoetbalteams van Brabantia is er geen mogelijkheid om te trainen, ieder team neemt deel aan door de KNVB georganiseerde competitie- en bekerwedstrijden die op doordeweekse avonden (vooral maandag) gespeeld worden. De wedstrijden worden gespeeld in sporthallen in de ruime omgeving van Eindhoven en de Kempen.
Lid worden van de zaalafdeling (dames) gebeurt via Jan van Berkel, coördinator zaalvoetbal voor de dames. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-51522577.

 

Verder naar werkwijze inschrijving en kosten

 

Terug naar Lid worden