Werkwijze inschrijving en kosten

Op welke manier kan ik lid worden van de vereniging?

Wanneer er contact opgenomen is met de genoemde contactpersonen per afdeling zullen zij waarschijnlijk een afspraak maken om de inschrijving rond te maken. Belangrijkste deel van dit proces is het invullen van een inschrijfformulier van de vereniging. Na betaling van € 12,- inschrijfgeld en het inleveren van een pasfoto zal dit formulier door de ledenadministratie in behandeling worden genomen. Indien alles goed is ingevuld door het nieuwe lid en de contactpersoon kan er een bondsnummer bij de KNVB worden aangevraagd. Zodra dit binnen is, is het nieuwe lid gerechtigd om uit te komen in officiële, door de KNVB georganiseerde wedstrijden.

Ben je binnen vijf jaar vóór aanmelding bij Brabantia lid geweest van een andere voetbalvereniging, dan moet er overschrijving aangevraagd worden. Sinds december 2015 zijn de papieren overschrijvingsformulieren niet meer nodig, akkoord voor overschrijving door de oude vereniging gebeurt voortaan digitaal. Voor nieuwe leden is het invullen van een inschrijfformulier dus voldoende. Dit kun je halen bij Brabantia, maar dit moet je dan ook krijgen van de persoon met wie je de afspraak hebt gemaakt om lid te worden. Het is niet mogelijk zomaar een inschrijfformulier op te halen in bijvoorbeeld het clubhuis.

Voor de jeugdafdeling geldt dat we sinds het seizoen 2016/2017 alleen inschrijvingen aannemen op zaterdag tussen 12.00 - 15.00 uur. Dit in verband met de intake-gesprekken met de nieuwe leden en hun vader en/of moeder, waarbij we er naar streven dat zij zich in gaan zetten als vrijwilliger voor de vereniging (dit kan in zeer veel verschillende manieren plaatsvinden). Spelers waarvan de ouders zich bereid verklaren zich in te zetten voor de vereniging zullen voorrang genieten boven spelers waarvan de ouders dit niet doen.

Wat kost dat?

Allereerst natuurlijk de contributie die Brabantia van haar leden int. De hoogte van de contributies voor het seizoen 2017/2018 (per geheel seizoen):

• Senioren heren en dames veld € 194
  • JO19 € 180
  • JO17 € 175
  • JO14 en JO15 € 167
  • JO8 t/m JO13 € 152
  • Mini's € 87
  • Senioren heren en dames zaal per team € 1.236,--
  • Veteranen € 70
  • Rustende leden die wel oproepkracht zijn (alleen veld) € 67
  • Donateurs en rustende leden die geen oproepkracht zijn € 40
  • Functionarissen (leiders, trainers etc.) die niet voetballen € 0

Klik hier voor het contributiereglement van vv Brabantia over de betaling van de contributie

Functionaris worden

Wanneer u op de een of andere manier iets binnen Brabantia wilt betekenen (bijvoorbeeld als trainer of leider van een jeugdteam) dan kunt u bij Brabantia gratis lid worden van de KNVB als niet-spelende functionaris. Wanneer u hierna zelf spelend lid wilt worden zal dit sneller gaan aangezien u al een bondsnummer van de KNVB hebt. Meld het via jeugd@vvbrabantia.nl of seniorenbestuur@vvbrabantia.nl of kom een keer op zaterdag of zondag binnenlopen in de bestuurskamer voor meer informatie. Wij hebben voor trainers onder andere oefenstof, een trainingspak en een regenjack in de aanbieding.

Wat krijgt u als lid van Brabantia?

Naast het lidmaatschap van de KNVB, wat recht geeft op deelname aan door de KNVB georganiseerde wedstrijden en hiermee verzekering door de KNVB voor ongevallen tijdens wedstrijden en trainingen, krijgt u diverse zaken speciaal voor leden van Brabantia. Met uw lidmaatschapskaart van Brabantia krijgt u gratis toegang tot alle wedstrijden van het eerste elftal van de heren op het veld (1e klasse).

Naast deze algemene zaken worden er binnen Brabantia diverse activiteiten georganiseerd waar u als lid aan mee kunt doen, zoals de Grote Clubactie, het Opa Stoker Zaalvoetbaltoernooi en de Eindhovense Marathon City Run. Wanneer deelname hieraan geld kost dan is het meestal zo dat de grootste kosten voor de rekening van Brabantia zijn genomen.

Indien u na het lezen hiervan nog vragen over het een en ander hebt kunt u altijd contact opnemen met een van onze bestuursleden of een e-mail sturen naar info@vvbrabantia.nl

Wij wensen u veel succes en plezier bij RKVV Brabantia!