Tussen -
Type

• Kies in bovenstaand menu de datums waarvoor je de wedstrijden en/of uitslagen wilt bekijken; hierbij kun je een specifiek team kiezen maar ook onderscheid maken tussen de thuis- en uitwedstrijden. Door een datum in het verleden te kiezen kun je dus ook de uitslagen van die dag of periode bekijken.
  • Het programma en de uitslagen van de zaalafdeling worden hier niet bij geplaatst, maar zijn uitsluitend op de teampagina's van de zaalteams beschikbaar.
  • Voor de stand in de competitie van de teams verwijzen we je ook door naar de teampagina’s, te vinden in het onderdeel "Teams".