2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Vacatures Veldvoetbal

Een vereniging als Brabantia drijft op vrijwilligers. Geen vrijwilligers, geen vereniging. Gelukkig is Brabantia een sterke vereniging met een een goede basis. Mocht je interesse hebben in een staffunctie (bestuur of technische zaken) neem dan contact op met een besturslid (zie "organisatie" in menu Algemeen).

 

Actuele vacatures voor het seizoen 2017-2018:

 

Senioren Veldvoetbal

 

 

 

Jeugdopleiding

Ook voor het komend seizoen 2017-2018 zijn wij binnen onze Jeugdopleiding op zoek naar kandidaten voor onderstaande functies:

 

** Trainers/leiders

Elk seizoen is de Jeugdopleiding altijd wel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die zich willen inzetten voor een functie als trainer of leider voor de diverse teams voor of de selectie elftallen al dan niet voor de recreatie elftallen binnen de jeugdopleiding. 

Ben je enthousiast en geinteresseerd en wil je meer weten, aarzel niet en neem contact op met Patrick van Tuijn van het jeugdbestuur via patrick@vvbrabantia.nl

 

Scheidsrechters:

Voor de jeugdafdeling zijn we op zoek naar scheidsrechters voor de zaterdagochtend/middag, wedstrijden aanvang 11.45 / 13.00 / 14.45 uur. Graag contact opnemen met John van Dorst op 06-28732585.