Vacatures Veldvoetbal

Een vereniging als Brabantia drijft op vrijwilligers. Geen vrijwilligers, geen vereniging. Gelukkig is Brabantia een sterke vereniging met een een goede basis. Mocht je interesse hebben in een staffunctie (bestuur of technische zaken) neem dan contact op met een besturslid (zie "organisatie" in menu Algemeen).

Actuele vacatures voor het seizoen 2017-2018:

Senioren Veldvoetbal

Jeugdopleiding

Ook voor het komend seizoen 2017-2018 zijn wij binnen onze Jeugdopleiding op zoek naar kandidaten voor onderstaande functies:

** Trainers/leiders

Elk seizoen is de Jeugdopleiding altijd wel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die zich willen inzetten voor een functie als trainer of leider voor de diverse teams voor of de selectie elftallen al dan niet voor de recreatie elftallen binnen de jeugdopleiding.

Ben je enthousiast en geinteresseerd en wil je meer weten, aarzel niet en neem contact op met Patrick van Tuijn van het jeugdbestuur via patrick@vvbrabantia.nl

Scheidsrechters:

Voor de jeugdafdeling zijn we op zoek naar scheidsrechters voor de zaterdagochtend/middag, wedstrijden aanvang 11.45 / 13.00 / 14.45 uur. Graag contact opnemen met John van Dorst op 06-28732585.