2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Uit-toernooien

Informatie voor de trainers/leiders van Brabantia met betrekking tot toernooien bij andere verenigingen

In de maand december ontvangen alle trainers/leiders een overzicht van de uitnodigingen van de andere verenigingen, waar jullie uit kunnen kiezen. Deelname aan de Brabantia thuistoernooien is verplicht, voor het overige zijn jullie vrij in het aantal toernooien en de verenigingen waar jullie op bezoek gaan, al zijn jullie wel verantwoordelijk voor het aantal spelers dat je op de toernooidag hebt en het feit dat er voldoende vervoer is naar het uit-toernooi. Uiterlijk eind december 2017 dienen jullie jullie voorkeuren aan te geven bij Anjuley Mahabier via uit-toernooien@vvbrabantia.nl - laat het ook even weten als jullie geen toernooien wensen.

 

Informatie voor personen van andere voetbalverenigingen

Uitnodigingen voor toernooien bij jullie vereniging kunnen verstuurd worden naar Anjuley Mahabier op het e-mailadres uit-toernooien@vvbrabantia.nl - wij zullen jullie uitnodigingen aan de trainers van onze teams voorleggen en bij interesse zullen wij één of meerdere teams inschrijven.

 

Let op: de trainer/leider van het team blijft verantwoordelijk voor het team dat hij heeft ingeschreven voor de toernooien, dus ook voor vervoer naar het toernooi en het aantal spelers dat hij op de toernooidag heeft.