Uit-toernooien

Informatie voor de trainers/leiders van Brabantia met betrekking tot toernooien bij andere verenigingen

In de maand december ontvangen alle trainers/leiders een overzicht van de uitnodigingen van de andere verenigingen, waar jullie uit kunnen kiezen. Deelname aan de Brabantia thuistoernooien is verplicht, voor het overige zijn jullie vrij in het aantal toernooien en de verenigingen waar jullie op bezoek gaan, al zijn jullie wel verantwoordelijk voor het aantal spelers dat je op de toernooidag hebt en het feit dat er voldoende vervoer is naar het uit-toernooi. Uiterlijk eind december 2017 dienen jullie jullie voorkeuren aan te geven bij Anjuley Mahabier via uit-toernooien@vvbrabantia.nl - laat het ook even weten als jullie geen toernooien wensen.

Informatie voor personen van andere voetbalverenigingen

Uitnodigingen voor toernooien bij jullie vereniging kunnen verstuurd worden naar Anjuley Mahabier op het e-mailadres uit-toernooien@vvbrabantia.nl - wij zullen jullie uitnodigingen aan de trainers van onze teams voorleggen en bij interesse zullen wij één of meerdere teams inschrijven.

Let op: de trainer/leider van het team blijft verantwoordelijk voor het team dat hij heeft ingeschreven voor de toernooien, dus ook voor vervoer naar het toernooi en het aantal spelers dat hij op de toernooidag heeft.