2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Thuistoernooien

bericht van 27 oktober 2017

 

De toernooien van mei/juni 2017 zijn wederom een groot succes gebleken. We hebben er met zijn allen gezellige dagen van gemaakt, en er was goed en sportief voetbal te zien. De wisselbekers hebben een plaatsje gekregen bij OJC Rosmalen (JO13) en Theole (JO15).

 

De competitie heeft dit seizoen een langere winterstop en gaat daarom ook langer door in het voorjaar, waardoor we de datums van de toernooien hebben moeten aanpassen; en doordat de gemeente ook op tijd de natuurgrasvelden wil voorbereiden op het seizoen 2018/2019 hebben we vier toernooidagen in 2 weekends. 

 

In 2018 gaan de volgende jeugdtoernooien plaatsvinden bij Brabantia:

- zaterdag 2 juni 2018 in de ochtend is het toernooi voor de JO8 en JO9-teams, wedstrijdvorm 6 tegen 6, met onder meer deelname van alle teams van Brabantia (JO8-1 t/m JO8-4 en JO9-1 t/m JO9-4)

- zaterdag 2 juni 2018 in de middag is het toernooi voor de JO10 en JO11-teams, wedstrijdvorm 7 tegen 7, met onder meer deelname van alle teams van Brabantia (JO11-1 t/m JO11-3 en JO10-1 t/m JO10-6)

- zondag 3 juni 2018 is het toernooi voor de recreatieve JO12 en JO13-teams, wedstrijdvorm 11 tegen 11, met onder meer deelname van Brabantia JO12-2, JO12-3, JO13-2 en JO13-3

- zaterdag 9 juni 2018 is het toernooi voor de prestatieve JO12 en JO13-jeugd, wedstrijdvorm 11 tegen 11, met onder meer deelname van Brabantia JO12-1 en JO13-1

- zondag 10 juni 2018 is het toernooi voor de prestatieve JO14 en JO15-jeugd met onder meer deelname van Brabantia JO14-1 en JO15-1

 

De inschrijving is geopend, geïnteresseerde verenigingen kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. De lijst met deelnemende teams zal wekelijks wordt bijgehouden op onze website onder "Deelnemende teams".

Voor de volledigheid ook de uitnodiging zoals verstuurd is naar de diverse verenigingen. We zien de inschrijvingen graag tegemoet via toernooien@vvbrabantia.nl! Uiteraard staat inschrijving ook open voor verenigingen die niet rechtstreeks via e-mail een uitnodiging hebben ontvangen.

 

Wij hopen uiteraard weer op veel deelnemers uit de regio en van buiten de regio, zodat we er twee top-weekends van kunnen maken!

 

Toernooicommissie RKVV Brabantia

 

John van Dorst

Mitchel Hovestad

Anjuley Mahabier

toernooien@vvbrabantia.nl

06-28732585