Thuistoernooien

bericht van 27 oktober 2017

De toernooien van mei/juni 2017 zijn wederom een groot succes gebleken. We hebben er met zijn allen gezellige dagen van gemaakt, en er was goed en sportief voetbal te zien. De wisselbekers hebben een plaatsje gekregen bij OJC Rosmalen (JO13) en Theole (JO15).

De competitie heeft dit seizoen een langere winterstop en gaat daarom ook langer door in het voorjaar, waardoor we de datums van de toernooien hebben moeten aanpassen; en doordat de gemeente ook op tijd de natuurgrasvelden wil voorbereiden op het seizoen 2018/2019 hebben we vier toernooidagen in 2 weekends.

In 2018 gaan de volgende jeugdtoernooien plaatsvinden bij Brabantia:

- zaterdag 2 juni 2018 in de ochtend is het toernooi voor de JO8 en JO9-teams, wedstrijdvorm 6 tegen 6, met onder meer deelname van alle teams van Brabantia (JO8-1 t/m JO8-4 en JO9-1 t/m JO9-4)

- zaterdag 2 juni 2018 in de middag is het toernooi voor de JO10 en JO11-teams, wedstrijdvorm 7 tegen 7, met onder meer deelname van alle teams van Brabantia (JO11-1 t/m JO11-3 en JO10-1 t/m JO10-6)

- zondag 3 juni 2018 is het toernooi voor de recreatieve JO12 en JO13-teams, wedstrijdvorm 11 tegen 11, met onder meer deelname van Brabantia JO12-2, JO12-3, JO13-2 en JO13-3

- zaterdag 9 juni 2018 is het toernooi voor de prestatieve JO12 en JO13-jeugd, wedstrijdvorm 11 tegen 11, met onder meer deelname van Brabantia JO12-1 en JO13-1

- zondag 10 juni 2018 is het toernooi voor de prestatieve JO14 en JO15-jeugd met onder meer deelname van Brabantia JO14-1 en JO15-1

De inschrijving is geopend, geïnteresseerde verenigingen kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. De lijst met deelnemende teams zal wekelijks wordt bijgehouden op onze website onder "Deelnemende teams".

Voor de volledigheid ook de uitnodiging zoals verstuurd is naar de diverse verenigingen. We zien de inschrijvingen graag tegemoet via toernooien@vvbrabantia.nl! Uiteraard staat inschrijving ook open voor verenigingen die niet rechtstreeks via e-mail een uitnodiging hebben ontvangen.

Wij hopen uiteraard weer op veel deelnemers uit de regio en van buiten de regio, zodat we er twee top-weekends van kunnen maken!

Toernooicommissie RKVV Brabantia

John van Dorst