Inhaalsessie foto's voor voetbalplaatjes Brabantia (laatste kans !)

Aanstaande zaterdag 01 oktober tussen 09.00 uur en 12.00 uur inhaalronde.

Aanstaande zaterdag is voor onze Jeugdleden de laatste mogelijkheid om op de foto te gaan voor je eigen voetbalplaatje. Hier moet je wel zelf initiatief in nemen.

Ben je nog niet (individueel) op de foto gegaan kom dan binnen de gestelde tijd langs.

Van mini’s tot en met de A, kom voor 12.00 uur bij Brabantia langs en jou voetbalplaatje ligt alsnog in de winkel.

Dit is echt de laatste mogelijkheid, laat deze unieke actie niet aan je voorbij gaan...!!!

Brabantia voetbalplaatjesactie in november van start bij Jumbo……

Brabantia voetbalplaatjes sparen bij de jumbo.

Wie wil dat nou niet? Een album met daarin je eigen voetbalplaatje! Deze droom wordt nu werkelijkheid.

Door juist de eigen leden en vrijwilligers nu eens als helden van een voetbalplaatjes actie centraal te zetten ontstaat er een enorme hype binnen de club en met name bij de betrokken (jeugd)spelers en hun ouders. Dit fenomeen gaat ook bij Brabantia plaatsvinden.

Alle leden van vv Brabantia, van de allerkleinste tot de selectieteams, zullen individueel te sparen zijn. Daarnaast zullen er ook teamplaatjes te sparen zijn van de besturen en onze vrijwilligers. Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen, individueel en per team een groepsfoto.

De voorbereidingen voor deze ludieke actie worden binnenkort opgestart waarna er ook meer informatie zal komen over de fotosessies. We willen een zo volledig mogelijk album maken.

Natuurlijk hopen we dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat jullie massaal op de foto’s verschijnen. Verdere informatie volgt z.s.m.

Het hoofdbestuur.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie

Sportpark en Clubhuis

In september 2012 is ons vernieuwde sportpark officieel geopend door de gemeente Eindhoven.

Sportpark Strijp

Sinds de verbouwing van het sportpark en de bouw van de nieuwe sporthal is de naam van het sportpark gewijzigd van Sportpark de Hurk naar Sportpark Strijp, met daarop de sporthal met gelijke naam.

Naast voetbal (Brabantia) is er op het sportpark ook ruimte voor korfbal (Rust Roest), handbal (EHV) en tennis (Engelsbergen) en talloze binnensporten in de sporthal waaronder zaalvoetbal, zaalkorfbal, zaalhandbal maar ook basketbal en badminton. Verder wordt de sporthal gebruikt voor de indooractiviteiten van het Christiaan Huygenscollege dat sinds 2011 op het sportpark een plaats heeft gekregen op de plek waar (voor hun verhuizing naar Meerhoven) vroeger vv DBS zat.

Brabantia heeft de beschikking over twee kunstgrasvelden (aanleg zomer 2010) en twee natuurgrasvelden. Trainingen en wedstrijden vinden met name plaats op de kunstgrasvelden om de grasvelden zoveel als mogelijk te sparen.

Sportpark en clubhuis

Binnenkort komen hier foto's van het vernieuwde sportpark (zie ook hier boven) en het clubhuis dat tijdens de zomerstop een kleine metamorfose heeft ondergaan.