VANAVOND ALGEMENE LEDENVERGADERING

De jaarlijkse algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op maandag 22 december 2014 om 20.00 in het clubhuis. Wij nodigen alle leden uit deze vergadering bij te wonen.

Agenda, voorstellen en overige stukken kun je hier bekijken!

Op het wedstrijdsecretariaat ligt een papieren versie ter inzage.

Sportpark en Clubhuis

In september 2012 is ons vernieuwde sportpark officieel geopend door de gemeente Eindhoven.

Sportpark Strijp

Sinds de verbouwing van het sportpark en de bouw van de nieuwe sporthal is de naam van het sportpark gewijzigd van Sportpark de Hurk naar Sportpark Strijp, met daarop de sporthal met gelijke naam.

Naast voetbal (Brabantia) is er op het sportpark ook ruimte voor korfbal (Rust Roest), handbal (EHV) en tennis (Engelsbergen) en talloze binnensporten in de sporthal waaronder zaalvoetbal, zaalkorfbal, zaalhandbal maar ook basketbal en badminton. Verder wordt de sporthal gebruikt voor de indooractiviteiten van het Christiaan Huygenscollege dat sinds 2011 op het sportpark een plaats heeft gekregen op de plek waar (voor hun verhuizing naar Meerhoven) vroeger vv DBS zat.

Brabantia heeft de beschikking over twee kunstgrasvelden (aanleg zomer 2010) en twee natuurgrasvelden. Trainingen en wedstrijden vinden met name plaats op de kunstgrasvelden om de grasvelden zoveel als mogelijk te sparen.

Sportpark en clubhuis

Binnenkort komen hier foto's van het vernieuwde sportpark (zie ook hier boven) en het clubhuis dat tijdens de zomerstop een kleine metamorfose heeft ondergaan.