Carnaval bij Brabantia

Komend weekend is het dan eindelijk weer zo ver: Carnaval!

Carnaval 2016 bij Brabantia is sinds dit jaar niet alleen de Carnavalsvereniging Brabantia, maar ook Carnavalsvereniging de Kletsmeiers, een naam die veel Eindhovenaren bekend in de oren zal klinken. Samen verzorgen zij de Carnaval van 2016 in de kantine van Brabantia van vrijdagavond 5 februari tot aan dinsdag 9 februari.

Vrijdagavond 5 februari start vanaf 20.11 uur het Carnaval

Zaterdagmiddag 6 februari is het vanaf 14.11 uur Brabantia Carnaval, dit zal vanzelf overgaan in

Zaterdagavond 6 februari Groot Kletsmeiers Bal vanaf 20.11 uur

Zondagmiddag 7 februari Kindercarnaval deel 1 vanaf 14.11 uur

Maandagmiddag 8 februari Kindercarnaval deel 2 vanaf 14.11 uur

Dinsdagavond 9 februari is het Haringhapbal

Vooral de prinsenwissel van CV Brabantia belooft een waar spektakel te worden, dus zorg dat je er op tijd bij bent aanstaande vrijdagavond!

Sportpark en Clubhuis

In september 2012 is ons vernieuwde sportpark officieel geopend door de gemeente Eindhoven.

Sportpark Strijp

Sinds de verbouwing van het sportpark en de bouw van de nieuwe sporthal is de naam van het sportpark gewijzigd van Sportpark de Hurk naar Sportpark Strijp, met daarop de sporthal met gelijke naam.

Naast voetbal (Brabantia) is er op het sportpark ook ruimte voor korfbal (Rust Roest), handbal (EHV) en tennis (Engelsbergen) en talloze binnensporten in de sporthal waaronder zaalvoetbal, zaalkorfbal, zaalhandbal maar ook basketbal en badminton. Verder wordt de sporthal gebruikt voor de indooractiviteiten van het Christiaan Huygenscollege dat sinds 2011 op het sportpark een plaats heeft gekregen op de plek waar (voor hun verhuizing naar Meerhoven) vroeger vv DBS zat.

Brabantia heeft de beschikking over twee kunstgrasvelden (aanleg zomer 2010) en twee natuurgrasvelden. Trainingen en wedstrijden vinden met name plaats op de kunstgrasvelden om de grasvelden zoveel als mogelijk te sparen.

Sportpark en clubhuis

Binnenkort komen hier foto's van het vernieuwde sportpark (zie ook hier boven) en het clubhuis dat tijdens de zomerstop een kleine metamorfose heeft ondergaan.