2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Sportpark en Clubhuis

 

 

In september 2012 is ons vernieuwde sportpark officieel geopend door de gemeente Eindhoven.

 

Sportpark Strijp

Sinds de verbouwing van het sportpark en de bouw van de nieuwe sporthal is de naam van het sportpark gewijzigd van Sportpark de Hurk naar Sportpark Strijp, met daarop de sporthal met gelijke naam.

 

Naast voetbal (Brabantia) is er op het sportpark ook ruimte voor korfbal (Rust Roest), handbal (EHV) en tennis (Engelsbergen) en talloze binnensporten in de sporthal waaronder zaalvoetbal, zaalkorfbal, zaalhandbal maar ook basketbal en badminton. Verder wordt de sporthal gebruikt voor de indooractiviteiten van het Christiaan Huygenscollege dat sinds 2011 op het sportpark een plaats heeft gekregen op de plek waar (voor hun verhuizing naar Meerhoven) vroeger vv DBS zat.

 

Brabantia heeft de beschikking over twee kunstgrasvelden (aanleg zomer 2010) en twee natuurgrasvelden. Trainingen en wedstrijden vinden met name plaats op de kunstgrasvelden om de grasvelden zoveel als mogelijk te sparen.

 

Sportpark en clubhuis

Binnenkort komen hier foto's van het vernieuwde sportpark (zie ook hier boven) en het clubhuis dat tijdens de zomerstop een kleine metamorfose heeft ondergaan.