De adresgegevens van ons sportpark zijn:

Sportpark Strijp

Rijstenweg 1

5652 CG Eindhoven

Let op! De situatie rond de randweg van Eindhoven is per 2010 aangepast! Houd de N2 aan, dit zijn de buitenste stroken.

Komende uit de richting Tilburg:

Neem de A58 in de richting Eindhoven/Veldhoven. Op het knooppunt Batadorp houdt u links de richting aan van de A2/E25, Maastricht/Venlo/Randweg Eindhoven en kies voor de N2. Na ongeveer 5 kilometer neemt u rechts de afslag Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt u helemaal af totdat U op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat u meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat u dan rechstaf, zodat u op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Den Bosch:

Neem de A2 richting Eindhoven. Op het knooppunt Batadorp houdt u de richting aan van de A2/E25, Maastricht/Venlo/Randweg Eindhoven en kies voor de N2. Na ongeveer 5 kilometer neemt u rechts de afslag Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt u helemaal af totdat u op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat u meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat u dan rechstaf, zodat u op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Oss/Schijndel/Veghel:

Neem de A50 richting Eindhoven en houd hier links aan, de Randweg Eindhoven op. Houd op knooppunt Batadorp de richting A2/Randweg Eindhoven/Veldhoven/Venlo/Maastricht aan en kies voor de N2. Neem op de Randweg Eindhoven de afslag Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt u helemaal af totdat u op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat u meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat u dan rechstaf, zodat u op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Helmond:

Neem de A270 richting Eindhoven, totdat u bij een grote rotonde komt ("Berenkuil"). Hier slaat u rechtaf, de ringweg op (richting Strijp/Woensel). De ringweg krijgt allerlei verschillende namen (Onze Lieve Vrouwestraat, Kronehoefstraat). Bij de volgende rotonde (kruising met de Boschdijk) gaat u rechtdoor, verder op de ringweg. Ook de volgende rotonde (waar u de snelweg op kunt) steekt u over, totdat u bij stoplichten komt. Hier gaat U rechstaf de Zeelsterstraat in. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Maastricht/Venlo:

Neem de A2/A67 richting Eindhoven. Bij knooppunt Leenderheide moet u de borden Randweg Eindhoven/'s Hertogenbosch/Amsterdam/Tilburg/ Antwerpen aanhouden, ga hierbij de N2 op en niet de A2! Neem de afslag zodat u de rotonde driekwart of half kunt nemen en zo de N2 op kunt rijden. Neem hier de (nieuwe) afrit 31 Veldhoven / de Hurk. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf industrieterrein de Hurk op. Na ongeveer 1 kilometer slaat u bij de volgende stoplichten linksaf de Dillenburgstraat op. Na de brug over het kanaal slaat u rechtsaf de Hastelweg op. Na 350 meter kunt u linksaf de Rijstenweg oprijden, het sportpark bevindt zich aan de rechterkant.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving kunt u ook routeplanners zoals ANWB en Google Maps gebruiken.