2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Routebeschrijving

De adresgegevens van ons sportpark zijn:

Sportpark Strijp

Rijstenweg 1

5652 CG Eindhoven

 

Let op! De situatie rond de randweg van Eindhoven is per 2010 aangepast! Houd de N2 aan, dit zijn de buitenste stroken.

 

Komende uit de richting Tilburg:

Neem de A58 in de richting Eindhoven/Veldhoven. Op het knooppunt Batadorp houdt u links de richting aan van de A2/E25, Maastricht/Venlo/Randweg Eindhoven en kies voor de N2. Na ongeveer 5 kilometer neemt u rechts de afslag Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt u helemaal af totdat U op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat u meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat u dan rechstaf, zodat u op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

 

Komende uit de richting Den Bosch:

Neem de A2 richting Eindhoven. Op het knooppunt Batadorp houdt u de richting aan van de A2/E25, Maastricht/Venlo/Randweg Eindhoven en kies voor de N2. Na ongeveer 5 kilometer neemt u rechts de afslag Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt u helemaal af totdat u op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat u meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat u dan rechstaf, zodat u op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

 

Komende uit de richting Oss/Schijndel/Veghel:

Neem de A50 richting Eindhoven en houd hier links aan, de Randweg Eindhoven op. Houd op knooppunt Batadorp de richting A2/Randweg Eindhoven/Veldhoven/Venlo/Maastricht aan en kies voor de N2. Neem op de Randweg Eindhoven de afslag Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt u helemaal af totdat u op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat u meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat u dan rechstaf, zodat u op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

 

Komende uit de richting Helmond:

Neem de A270 richting Eindhoven, totdat u bij een grote rotonde komt ("Berenkuil"). Hier slaat u rechtaf, de ringweg op (richting Strijp/Woensel). De ringweg krijgt allerlei verschillende namen (Onze Lieve Vrouwestraat, Kronehoefstraat). Bij de volgende rotonde (kruising met de Boschdijk) gaat u rechtdoor, verder op de ringweg. Ook de volgende rotonde (waar u de snelweg op kunt) steekt u over, totdat u bij stoplichten komt. Hier gaat U rechstaf de Zeelsterstraat in. De eerste rotonde op deze straat neemt u driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

 

Komende uit de richting Maastricht/Venlo:

Neem de A2/A67 richting Eindhoven. Bij knooppunt Leenderheide moet u de borden Randweg Eindhoven/'s Hertogenbosch/Amsterdam/Tilburg/ Antwerpen aanhouden, ga hierbij de N2 op en niet de A2! Neem de afslag zodat u de rotonde driekwart of half kunt nemen en zo de N2 op kunt rijden. Neem hier de (nieuwe) afrit 31 Veldhoven / de Hurk. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf industrieterrein de Hurk op. Na ongeveer 1 kilometer slaat u bij de volgende stoplichten linksaf de Dillenburgstraat op. Na de brug over het kanaal slaat u rechtsaf de Hastelweg op. Na 350 meter kunt u linksaf de Rijstenweg oprijden, het sportpark bevindt zich aan de rechterkant.

 

Voor een gedetailleerde routebeschrijving kunt u ook routeplanners zoals ANWB en Google Maps gebruiken.