Normen en waardencommissie

De normen en waardencommissie heeft tot doel het uitoefenen van de gedragscode en bestaat uit de volgende personen:

- Bert Tegenbosch
- Janny Hoppenbrouwer
- Annemarie Colombon
- Ad Brood

De normen en waardencommissie is uitsluitend via e-mail te bereiken via info@vvbrabantia.nl. Vermeld in het onderwerp van de e-mail wel dat de e-mail bedoeld is voor de normen en waardencommissie.

Het normen- en waardenbeleid zoals opgesteld door de commissie is via deze link te lezen.