Foto:
Gebruikers:

Programma komende weken

Let op:
Bij afwijkend programma op voetbal.nl onderstaande aanhouden. Uitgebreide wedstrijdinformatie onder wedstrijden.

Datum Thuis Uit Aanvang
17-02Ministraining09:00Locatieeerste training na de winterstop

De mini's zijn de kraamkamer van de grootste talenten van de vereniging en dus is het belangrijk dat de voetballertjes die op jonge leeftijd al bij Brabantia starten een goede begeleiding krijgen en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in het voetballen en als sporter. Hiervoor hebben wij de beschikking over goede randvoorwaarden (sportpark, materialen) maar zijn wij ook afhankelijk van goedwillende ouders die zich willen inzetten voor de vereniging en daarbij het groepje van hun zoon of dochter van begeleiding voorzien.

In het seizoen 2016/2017 hebben wij de fout gemaakt om te veel nieuwe leden aan te nemen zonder naar de begeleiding te kijken, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat er een stop op het aantal mini's is gekomen. In de zomerstop is het jeugdbestuur met  Jan van Berkel, de coördinator van de mini's, gaan overleggen hoe we nu verder gaan. Er is afgesproken dat er vanaf seizoen 2017/2018 wordt gewerkt met een maximum van 24 spelers per geboortejaar voor de oudste geboortejaren en een maximum van 12 spelers voor het jongste geboortejaar (in 2017/2018 is dit het jaar 2013).

Bij de aanname van nieuwe leden zullen we kritischer zijn. Voornaamste aandachtspunt bij het aannemen van nieuwe mini's zal zijn of de ouders bereid zijn om de training te verzorgen (dit hoeft niet voor vast te zijn). De ouders die als trainer willen optreden zullen beter geinstrueerd worden over wat het inhoudt om trainer te zijn en wat zij op een trainer worden verwacht met spelers te doen.

WE ZIJN REGELMATIG OP ZOEK NAAR VADERS, MOEDERS EN ANDERE BELANGSTELLENDEN VANAF 14 JAAR DIE ONS OP ZATERDAGOCHTEND WILLEN HELPEN TIJDENS DE TRAININGEN VAN DE MINI´S. MELD JE OP JEUGD@VVBRABANTIA.NL OF LOOP EENS BINNEN OP ZATERDAGOCHTEND.

Elke zaterdagochtend is er training voor de mini’s van 9.00-10.00 uur.

Vanaf 8.30 uur zijn kleedkamer 1 en 2 open voor de mini’s en hun ouders. Uiterlijk 8.45 uur moet elke mini zich hebben gemeld bij de aanwezige trainer in de kleedkamer. Ook als uw kind niet hoeft worden omgekleed moet hij/zij zich toch melden in de kleedkamer, en de presentielijst afvinken. De spelers die willen opkleden in Brabantia tenue, krijgen een broek, shirt en sokken. Deze moeten na afloop van de training weer bij de aanwezige trainer in de kleedkamer worden ingeleverd. Wij raden aan om uw kind na afloop van de training te laten douchen.

Zorg dat uw kind op tijd is; uiterlijk 8.45 uur melden, 8.55 uur op het veld zodat we met z’n allen tegelijk om 9.00 uur kunnen beginnen met de training!!!

Bij slecht/koud weer moet uw kind een trainingspak aan en eventueel handschoenen en muts.

Laat uw kind douchen na afloop van de training; neem douchespullen, handdoek en slippers mee voor uw kind.

Toon belangstelling voor uw kind, blijf langs de lijn staan kijken en moedig uw kind aan. Blijf altijd positief!

Na afloop van de training staat er drinken klaar in de kantine voor de mini’s.

Er worden regelmatig foto's gemaakt tijdens de training, deze kunt u terugkijken op de Brabantiasite onder het kopje "media", de foto's zullen na afloop ook via de beamer al te zien zijn in de kantine!

Als uw kind een training niet kan komen, meld u zich af bij de trainer van de groep waar uw kind in zit. (gegevens volgen hieronder)

Coördinator van de Mini's is Jan van Berkel  telefoonnummer: 06-51522577

Janssen

Agyar