Ledenadministratie

De ledenadministratie is een zeer belangrijke functie binnen de vereniging, omdat alle aanmeldingen, afmeldingen, overschrijvingen en wijzigingen van persoonlijke gegevens via de ledenadministratie lopen.
Leden van de verschillende besturen nemen hier en daar wat werk uit handen van de ledenadministratie, zoals het in laten vullen van inschrijf- en overschrijvingsformulieren en het verzamelen van pasfoto's voor op de spelerspas, maar zij leveren alles in bij de ledenadministratie. Al deze zaken moeten namelijk verwerkt worden in het eigen ledenadministratiesysteem en doorgegeven worden bij de KNVB.
Verder houdt de ledenadministratie lijsten bij van de personen die de contributie nog moeten betalen; hierin werkt de ledenadministratie nauw samen met de penningmeester van het hoofdbestuur.

Alle aanmeldingen, afmeldingen, overschrijvingen en andere wijzigingen moeten schriftelijk gebeuren; mondelinge afzeggingen bij bijv. trainer of leider gelden niet! De ledenadministratie is daarom alleen te bereiken via e-mail: ledenadmi@vvbrabantia.nl

Annemarie Colombon-Bekkers verzorgt de ledenadministratie van onze vereniging. Zij is iedere zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur aanwezig in het secretariaat. Buiten deze tijden alleen op afspraak via mail.