Junioren

Hieronder zijn de teampagina's van de juniorenteams te vinden, dit betreffen de JO14 t/m JO19. De inhoud van de teampagina's is de verantwoordelijkheid van de trainers/leiders van de teams. Heb je interesse om de teampagina bij te houden of hier informatie op te plaatsen, meld je via john@vvbrabantia.nl en je ontvangt een handleiding.

De coördinatoren verantwoordelijk voor de juniorenafdeling zijn:

- JO19-1, JO17-1, JO17-2, JO15-1 en JO14-1: Anjo Coppus a.coppus@vvbrabantia.nl of 06-14411924

- JO19-2, JO19-3, JO17-3, JO15-2 t/m JO15-5: Suzan Teklenburg suzan@vvbrabantia.nl of 06-30714707