Contact

Sportpark

RKVV Brabantia is te vinden op het Gemeentelijk Sportpark Strijp (voorheen bekend als Botenlaan of de Hurk), gelegen aan de Rijstenweg in Eindhoven. De adresgegevens van ons clubhuis zijn:

Sportpark Strijp

Rijstenweg 1, 5652 CG Eindhoven

 

Telefoonnummer: 040-2512350

 

E-mail

Per e-mail is RKVV Brabantia het gemakkelijkst te bereiken wanneer je algemene vragen hebt over de vereniging. Stuur een e-mail naar info@vvbrabantia.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. In beide gevallen komt je bericht binnen bij het secretariaat van het hoofdbestuur, het kan dus even duren voordat je reactie krijgt.


Wanneer je een e-mail wilt sturen naar een specifiek persoon uit een van de besturen van RKVV Brabantia, klik dan hier. Alle (personen in de) besturen van RKVV Brabantia hebben namelijk een eigen RKVV Brabantia e-mailadres. Op deze manier is het gemakkelijker om in contact te komen met de gewenste persoon.

 

Inschrijvingen/opzeggingen

Opzeggingen dienen altijd schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie en dus niet via onderstaand contactformulier, deze berichten worden dan ook niet in behandeling genomen. De ledenadministratie is te bereiken op ledenadmi@vvbrabantia.nl

 

Informatie over inschrijvingen is te vinden onder het item "Lid worden", hier staan ook de e-mailadressen waar je informatie kunt verkrijgen over het lidmaatschap van Brabantia. Ook hiervoor graag niet het onderstaand contactformulier gebruiken.

 

Contactformulier


Naam
E-mail
Telefoon
Je vraag of opmerking