2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Contact

Sportpark

RKVV Brabantia is te vinden op het Gemeentelijk Sportpark Strijp (voorheen bekend als Botenlaan of de Hurk), gelegen aan de Rijstenweg in Eindhoven. De adresgegevens van ons clubhuis zijn:

Sportpark Strijp

Rijstenweg 1, 5652 CG Eindhoven

 

Telefoonnummer: 040-2512350

 

E-mail

Per e-mail is RKVV Brabantia het gemakkelijkst te bereiken wanneer je algemene vragen hebt over de vereniging. Stuur een e-mail naar info@vvbrabantia.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. In beide gevallen komt je bericht binnen bij het secretariaat van het hoofdbestuur, het kan dus even duren voordat je reactie krijgt.


Wanneer je een e-mail wilt sturen naar een specifiek persoon uit een van de besturen van RKVV Brabantia, klik dan hier. Alle (personen in de) besturen van RKVV Brabantia hebben namelijk een eigen RKVV Brabantia e-mailadres. Op deze manier is het gemakkelijker om in contact te komen met de gewenste persoon.

 

Inschrijvingen/opzeggingen

Opzeggingen dienen altijd schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie en dus niet via onderstaand contactformulier, deze berichten worden dan ook niet in behandeling genomen. De ledenadministratie is te bereiken op ledenadmi@vvbrabantia.nl

 

Informatie over inschrijvingen is te vinden onder het item "Lid worden", hier staan ook de e-mailadressen waar je informatie kunt verkrijgen over het lidmaatschap van Brabantia. Ook hiervoor graag niet het onderstaand contactformulier gebruiken.

 

Contactformulier


Naam
E-mail
Telefoon
Je vraag of opmerking