Commissie Voetbalzaken Jeugd + Senioren

Commissie Voetbalzaken van VV Brabantia is verantwoordelijk voor het mede vormgeven, bewaken en uitvoeren van het Veldvoetbalbeleid van VV Brabantia. De commissie staat onder leiding van een Voorzitter en rapporteert aan het Hoofdbestuur.

De Commissie Voetbalzaken is in de uitvoering primair verantwoordelijk voor de gehele personele organisatie en jaarlijkse invulling van Staf & Spelersgroep bij zowel de Hoofdselectie (Vaandelteam & Beloftes), alle 1ste en 2e jaars Selectie - Teams binnen de Jeugdopleiding, Keeperstraining Hoofdselectie, Keepers Academy Jeugdopleiding en medische staf incl. de samenwerking met Fysiotherapie Claessens & vd Rijt te Veldhoven. .

Binnen de Selectie Jeugdopleiding is er een Hoofd Selectie Jeugdopleiding. Deze functionaris is primair verantwoordelijk op en rondom het veld voor de coaching/sturing van alle 1ste en 2e jaars Selectie Jeugdtrainers en wat ten goede moet komen aan herkenbare en verhoogde kwaliteit van trainings- methodieken, zorgen voor een herkenbaar spelsysteem en het periodiek geven van voorlichting aan al onze interne trainers/staf binenn de gehele jeugdopleiding. Hij is ook het 1ste en directe aanspreekpunt voor alle selectie jeugdtrainers. Het Hoofd Selectie Jeugdopleiding geeft leiding aan meerdere Selectie Jeugdcoördinatoren.

Het Senioren- en ook Jeugdbestuur faciliteren de Commissie Voetbalzaken met allerlei randzaken. Daarnaast zijn beide besturen binnen hun eigen afdeling verantwoordelijk voor de (personele) organisatie en coördinatie van de afdeling     Recreatie - Voetbal.

Wil je vriendschappelijk voetballen tegen of ons Vaandel- of Belofteteam of een van de 1ste en 2e jaars Selectie Jeugdteams, aarzel niet en neem contact op met: Hennie van der Gouw  - tc@vvbrabantia.nl of  06 2150 8782.

Hennie van der Gouw
Hoofd Commissie Voetbalzaken Jeugd & Senioren