2x ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 1 AVOND

$titel


Beste leden van Brabantia

 

Op maandag 27 november zal de jaarlijkse Algemene LedenVergadering worden gehouden. Aanvang 20.00.

Bekijk de AGENDA

Waarschijnlijk zal aansluitend een EXTRA Algemene LedenVergadering plaatvinden. Dit heeft te maken met een speciaal agenda punt. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we nieuwe statuten ontworpen met medewerking van Notaris Raymond van de Wouw van kantoor Marks en Wachters Notarissen, die dit geheel kostenloos voor Brabantia willen doen. Lees HIER de nieuwe statuten.

 

Om de statuten te wijzigen dient 2/3e van de stemgerechtigde leden aanwezig te zijn. Aangezien we dit waarschijnlijk niet gaan halen, moet er een extra vergadering worden uitgeroepen. We hebben op de laatste ALV toestemming gevraagd en gekregen om dit op dezelfde avond te doen. Zie HIER de notulen van de vorige Algemene LedenVergadering.

Naast de toestemming om de statuten te wijzigen, willen we de leden vragen een huishoudelijk reglement vast te stellen.

Dit reglement is HIER te lezen.

 

Daarnaast zijn de verslagen van het Jeugdbestuur, Seniorenbestuur, ZaalbestuurNormen en Waarden Commissie, Activiteitencommissie en Hoofdbestuur nu via de links in te zien. 

Dit alles, en natuurlijk de jaarcijfers, is in te zien op het wedstrijdsecretariaat. 

 

We hopen dat veel leden de tijd willen nemen om de vergadering(en) bij te wonen en zo mee te praten over het beleid binnen Brabantia.

 

Mochten er vooraf vragen zijn over de diverse stukken stuur dan een mail aan het hoofdbestuur: hb@vvbrabantia.nl

 

Graag tot 27 november

 

Hoofdbestuur vv Brabantia

Jos Schalkwijk, secretaris

Commissie Voetbalzaken Jeugd + Senioren

Commissie Voetbalzaken van VV Brabantia is verantwoordelijk voor het mede vormgeven, bewaken en uitvoeren van het Veldvoetbalbeleid van VV Brabantia. De commissie staat onder leiding van een Voorzitter en rapporteert aan het Hoofdbestuur.

 

De Commissie Voetbalzaken is in de uitvoering primair verantwoordelijk voor de gehele personele organisatie en jaarlijkse invulling van Staf & Spelersgroep bij zowel de Hoofdselectie (Vaandelteam & Beloftes), alle 1ste en 2e jaars Selectie - Teams binnen de Jeugdopleiding, Keeperstraining Hoofdselectie, Keepers Academy Jeugdopleiding en medische staf incl. de samenwerking met Fysiotherapie Claessens & vd Rijt te Veldhoven. .

Binnen de Selectie Jeugdopleiding is er een Hoofd Selectie Jeugdopleiding. Deze functionaris is primair verantwoordelijk op en rondom het veld voor de coaching/sturing van alle 1ste en 2e jaars Selectie Jeugdtrainers en wat ten goede moet komen aan herkenbare en verhoogde kwaliteit van trainings- methodieken, zorgen voor een herkenbaar spelsysteem en het periodiek geven van voorlichting aan al onze interne trainers/staf binenn de gehele jeugdopleiding. Hij is ook het 1ste en directe aanspreekpunt voor alle selectie jeugdtrainers. Het Hoofd Selectie Jeugdopleiding geeft leiding aan meerdere Selectie Jeugdcoördinatoren. 

Het Senioren- en ook Jeugdbestuur faciliteren de Commissie Voetbalzaken met allerlei randzaken. Daarnaast zijn beide besturen binnen hun eigen afdeling verantwoordelijk voor de (personele) organisatie en coördinatie van de afdeling     Recreatie - Voetbal.

 

Wil je vriendschappelijk voetballen tegen of ons Vaandel- of Belofteteam of een van de 1ste en 2e jaars Selectie Jeugdteams, aarzel niet en neem contact op met: Hennie van der Gouw  - tc@vvbrabantia.nl of  06 2150 8782.

 

 

Hennie van der Gouw
Hoofd Commissie Voetbalzaken Jeugd & Senioren 
06-2150 8782
tc@vvbrabantia.nl

Anjo Coppus
Hoofd Selectie Jeugdopleiding

06-14411924

a.coppus@vvbrabantia.nl

       

Kader Selectiegroep Jeugdopleiding

Hans Driesen

 

Frank Mollen

06-1271 8042

       

Coördinatoren Recreatiegroep Jeugdopleiding

Suzan Teklenburg

Coördinator JO12 t/m JO19

06-30714707
suzan@vvbrabantia.nl

Mitchel Hovestad

Coördinator JO8 t/m JO11

06-46626449
mitchel@vvbrabantia.nl

 

<< Terug naar Organisatie