Brabantia 6

Gebruikers:

Programma komende weken

Let op:
Bij afwijkend programma op voetbal.nl onderstaande aanhouden. Uitgebreide wedstrijdinformatie onder wedstrijden.

Datum Thuis Uit Aanvang
Geen wedstrijden gevonden.

Algemene info:

Traint op donderdagavond van 20.15 - 21.30 uur. Wedstrijden op zondag 12.00 uur.

Wint iedere derde helft.

Tenue en sweaters gesponsord door ETS Zakelijke Dienstverlening, voetbaltassen door Café het Wapen van Strijp

Technische en begeleidende staf

Hoofdtrainer VACATURE

Teammanager VACATURE

Assistent-scheidsrechter VACATURE

Mascotte Pim Bekkers

Seizoen 2017/2018

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar een trainer/leider, mocht je interesse hebben of willen weten wat het inhoudt, neem dan contact op met John van Dorst op john@vvbrabantia.nl

De zomer van 2017 belooft een rustige zomer te worden. De spelers die afscheid nemen hadden dit al tijdens het seizoen gedaan, alleen Brian Pablo stopt er mee, en Christoph doet een stapje terug naar reservelid. Met het vertrek van deze spelers kunnen we vooral de selectie vooral in de breedte wel aanvullen met nieuwe spelers van enig niveau (de harde kern wordt er niet jonger op). Dus meld je aan bij ons gezellige team dat niet op het niveau café-elftal voetbalt, en waar je dus een mooie afwisseling hebt van voetbal op een redelijk niveau en een goede groep voor de derde helft.