Tussenstand inleveren lijsten Marathon

Beste trainers en leiders,

Helaas zijn de lijsten van de volgende teams door de trainers en leiders nog niet ingeleverd in de bestuurskamer;

A1 - A2 - A3 - B1 - B3 - C3 - C4 - C5

D3 - D4 - D6 - D7 - D8 - E2 - E3 - E8 - E9 - E10

F1 - F2 - F3 - F4 - F6 - F8

Desondanks is er al een opkomst bij de andere teams van ...............> 130 personen...!!!!!!!!

Wij verzoeken de bovenstaande teams met klem de deelnemerslijst uiterlijk as zaterdag in de bestuurskamer af te geven.

Beste jeugdleden,

Voor de lopers (jeugdleden), jullie kunnen nog op zaterdag 20 en 27 september de sponsorlijsten inclusief de gelden inleveren in de bestuurskamer.

( Doordeweeks is er niemand aanwezig om de lijsten en gelden in ontvangst te nemen dus neem het niet mee naar bv het trainen. )

Het is van belang dat jullie iedere zaterdag de lijsten met de gelden

inleveren in de bestuurskamer.

Wij zullen namelijk wekelijks een tussenstand op de site zetten met welk team de meeste gelden heeft verzameld en tussentijdse prijzen uitdelen…!!!!!

Doel is natuurlijk zoveel mogelijk reclame en gelden te genereren voor onze Jeugd Afdeling maar ook de mogelijkheid om de solidariteitsbijdrage van 20 euro terug te verdienen.

En mooie prijzen;

Voor het team dat de meeste gelden binnenhaalt is er een compleet Brabantia trainingspak of Hoodie voor het gehele team. En voor de nummers twee zijn er tassen voor het gehele team ter beschikking. Verder zijn er ook tussentijdse prijzen te verdienen.

Dus doe je best.

Huidige Tussenstand ;

1.  D1 195 euro

2.  E4 ( achterstand 65 euro )